Contact Form gebruiken

Het Contact Form component is een gebruiksvriendelijk en flexibel inzetbaar contactformulier. Met deze 'form builder' maak je formulieren voor verschillende doeleinden. Laat je doelgroep bijvoorbeeld contact opnemen, maar denk ook aan een aanvraag voor een offerte. Je kunt zelf kiezen welke velden nodig zijn en je eigen huisstijl toevoegen.

1. Toevoegen en configureren

Voeg het component toe door deze middels drag & drop in de tijdlijn te positioneren. Configureer vervolgens onderstaande velden.
  1. Heading: kies een titel voor weergave boven het formulier.
  2. Subheading: kies een ondertitel voor weergave onder de titel.
  3. Button: kies een tekst voor weergave in de knop.
  4. Feedback: kies een tekst dat wordt weergeven na het versturen van de informatie.
  5. Target: geef het e-mailadres op waar de informatie uit het formulier naar verstuurd moet worden.

2. Velden toevoegen

‚ÄčVoeg (extra) velden toe aan het formulier door op 'add input field' te klikken. Je kunt minimaal 1 en maximaal 4 velden toevoegen. Configureer individuele velden via onderstaande instellingen.
  1. Type: kies het soort input.
  2. Naam: kies een naam voor het desbetreffende veld.
  3. Label: kies een label. Dit is de 'placeholder' tekst dat wordt weergeven in het veld.
  4. Required: vink deze aan om het veld als verplicht te markeren. Er verschijnt een sterretje in het desbetreffende veld.

3. Opmaak en stijl

Bepaal de opmaak van het formulier door de stijl aan te passen. Je kunt onder meer de kleuren, lettertype, achtergrond en button- / veldstijl aanpassen.