Analytics rapportage

Een analytics rapport is een digitale uitdraai (.pdf) van de gebruiksstatistieken van een specifiek project over een bepaalde periode. De rapportagefunctie wordt gebruikt om periodiek statistieken van een project op te slaan en, indien gewenst, te delen met collega’s, opdrachtgevers of andere betrokkenen.

Stap 1

Log in op het account en klik in het hoofdmenu aan de linkerzijde op ‘Analytics’. Het analytics dashboard wordt geopend.

Stap 2

Selecteer het project in kwestie via het drop-down menu aan de linker bovenzijde van het venster.

Stap 3

Bepaal de tijdsperiode waarover het rapport moet worden gegenereerd. Dit doe je door een periode te selecteren via het drop-down menu aan de rechter bovenzijde van het venster.

Stap 4

Klik op ‘Download report’. Het rapport wordt automatisch gegenereerd. Zodra de .pdf wordt getoond kun je deze opslaan op je computer.